Club van 25

Wat is het doel van de Club van 25? 

De Club van 25 is een van de nieuwste initiatieven binnen Judo 53° Noord. Het is speciaal voor hen die Judo 53° Noord een warm hart toedragen en hun betrokkenheid op deze manier vorm willen geven. Voor maar €25,00 per jaar kun je al lid worden van de Club van 25. De opbrengst van de Club van 25 wordt gebruikt voor activiteiten waar alle leden van de Judoschool profijt van hebben en verdwijnt dus niet zomaar in de clubkas. Elk jaar kiest de sponsorcommissie een aantal bestemmingen van de Club van 25 voor het komende jaar. Een aantal bestemmingen zouden kunnen zijn: trainingsstages, kamp, wandelvierdaagse of het IVJK-toernooi!

Voor wie is de Club van 25! 

De Club van 25 is voor iedereen toegankelijk, zowel individuen als groepen zijn van harte welkom. Leden, vrienden, familie of bedrijven het kan allemaal.

Wat betekent het om lid te zijn van de Club van 25? 

U steunt de Judo 53° Noord.
Het eerste jaar (2018) gaat een deel van de Club naar het judokamp 
U krijgt een eervolle vermelding op de website van Judo 53° Noord en in het programmaboekje van het IVJK-toernooi 
Vrij entree op het IVJK-toernooi 
U wordt op de hoogte gehouden van de besteding via deze website door de commissie “Club van 25” 
U wordt uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie en de slotdag van het seizoen! 
U ontvangt eeuwige roem! 
U kunt suggesties aandragen waarvoor het geld besteed kan worden. 

Een ieder die lid wordt van de Club van 25 betaalt €25,00 per jaar. Het jaar loopt gelijk aan het kalenderjaar van 1 januari tot 31 december. Deelname aan de Club van 25 wordt stilzwijgend per jaar verlengd. De betaling geschiedt via factuur op rekening van de Club van 25! 

Wanneer kun je lid worden? 

Lid worden kan het hele jaar door! Het lidmaatschap gaat de eerste dag van de maand na je inschrijving officieel in. Is uw interesse gewekt? Geef u dan op bij een van de onderstaande leden van de sponsorcommissie. Voor andere vragen kunt u ook bij hen terecht. Het aanmeldingsformulier kunt u in de “witte brievenbus” stoppen of afgeven aan één van de trainers. 

De sponsorcommissie